Начало Новини Събития Публикации Контакти
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
english
 
Организация

"Софийски форум за сигурност" предоставя среда за запознаване и обсъждане на проблемите на националната и международната сигурност. Софийски форум за сигурност е юридическо лице с нестопанска цел. За участие в мероприятията се канят изтъкнати специалисти в областта, в която се провеждат дискусиите, политици, представители на бизнеса, неправителствения сектор, академичните среди.

Форумът е независим, не е свързан с правителствени и неправителствени организации и  не се афилиира към политически партии и движения.

 

Отделните проекти, по които Софийски форум за сигурност работи, се ръководят от програмни директори, координатори и програмни екипи, съставени от изтъкнати български експерти в съответната област.


"Софийски форум за сигурност" се представлява от Йордан Божилов. 

 

 

 

 

Йордан Божилов е магистър по политология и по право. Дългогодишен служител в Министерството на отбраната, като в продължение на няколко години е ръководил международната дейност на министерството. Бил е началник на Политическия кабинет на министъра на отбраната в периода 2010-2013гг. Често е канен като лектор на различни форуми и има публикации в областта на сигурността и отбраната.